Transport si plata

Livrarea produselor se face in termen de maxim  3 zile de la confirmarea comenzii prin Fan Courier / Urgent Cargus, pentru produsele aflate in stoc.

 

Termenul de livrare de 3 zile se aplica pentru comenzile plasate de luni pana joi in intervalul 7:00-17:00 si au ca destinatie o localitate aflata sub zona de acoperire Fan Courier.

 

In cazul in care livrarea se face intr-o localitate ce nu se afla sub zona de acoperire Fan Courier, termenul de livrare este de 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

In afara ariei de acoperire, este o suprataxa de 0,80 lei/km + TVA.

 

TARIFE LIVRARE

 

  • Livrare in tara:   20 lei Urgent Cargus

22 lei Fan Courier

 

Garantia

Pentru probleme legat de garantie termenul este de 30 de zile calendaristice.

Plata Ramburs

Plata la livrarea coletului de catre Fan Courier/Urgent Cargus

Plata oline

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.